Ideen til LFC FAN opstod da stifteren og indehaveren, Marcus Mossalski var blot 14 år gammel. Ideen blev til handling, da Marcus blev myndig og siden har selskabet ikke set sig tilbage. I dag sælger LFC FAN Liverpool merchandise til hele landet, og er et kendt ansigt på de fleste pubs, som LFC FAN besøger med den velkendte LFC FAN Bod.

Byer som Randers, Ikast, Aalborg, Kolding og Fredericia er blevet besøgt op til flere gange.

 Det har skabt en god troværdighed ved kunden, der trygt kan handle med LFC FAN, både ude på pubberne og på webshoppen.

LFC FAN forholder sig til både den danske og engelske lovgivning, hvor der især er lagt fokus på trademarks og rettigheder. I den forbindelse, har LFC FAN været i kontakt med Liverpools advokater, for at sikre at de produkter som selskabet sælger er lovlige.

Lynhu​rtig levering

Bestilte tirsdag, kunne afhentes i Føtex torsdag. Godt samarbejde mellem leverandør og PostDanmark. T-shirten er i en god kvalitet. Kun tilfredshed herfra.

Dan Hobel

God service

Jeg fik leveret den forkerte t shirt, men efter en mail med Marcus på dagen hvor han havde studenterfest, løste han det dagen efter :-)  Fortsæt det gode arbejde.

Niels

Hurtigt og problemfrit

Bestilte en alm. bomuldstrøje med Liverpool mandag, og modtog den onsdag. Super hurtig levering og ingen problemer.

Brian Sørensen

Super at Marcus stiller sig...

Super at Marcus stiller sig til rådighed for 

udlevering af t shirts kl 2100 en lørdag aften. 

​Y.N.W.A!

Brian Kastberg

Køb LFC tøj online hos os og få hurtig levering

Når du køber Liverpool tøj via vores webshop, kan du forvente at få det leveret inden for 1-4 hverdage. Der kan dog være enkelte produkter, som har en længere leveringstid. Vi tilbyder desuden gratis fragt, når du køber for over 500 kr. Har du nogle særlige ønsker, eller har du nogle spørgsmål i forhold til leveringen, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 23 72 73 eller e-mail kontakt@lfcfanshirt.dk.

YOU’LL NEVER WALK ALONE

Liverpool merchandise til børn og voksne

LFC Fan er et dansk firma, med fokus på fede designs og god kvalitet. Vi har altid været kæmpe Liverpool fans, og er gerne i Liverpool optil flere gange i løbet af en sæson. Vi sætter en ære i, at have kunden i første række. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.

instagram-sketched​   facebook

kundeservice

Mirabellevej 9a, 8930 Randers

​E-mail: kontakt@lfcfanshirt.dk


​Telefon: 4123 7273

besøg vores webshop

På webshoppen finder du et stort udvalg af Liverpool merchandise, både tøj og tilbehør.