​Hos LFC FAN forhandler vi et velassorteret udvalg af Liverpool trøjer, så du kan vise sympati med dit hold hele året rundt – også i de situationer, hvor det ikke er passende at have en spillertrøje på, eller hvis du bare også har lyst til at gå rundt i andet tøj end spillertrøjer.

Hos os kan du finde en langærmet og stilren Liverpool trøje med tryk til både baby, børn og voksne i den allerbedste kvalitet. Derudover forhandler vi også t-shirts, polotrøjer og tanktoppe. Vi holder til i Spentrup mellem Hobro og Randers, hvorfra vi sender Liverpool-tøj og merchandise til fans over hele landet. 

Køb en Liverpool trøje med tryk i den bedste kvalitet

Det er vigtigt for os, at din nye Liverpool FC trøje er behagelig at have på, og at den ikke indeholder nogen sundhedsskadelige eller miljøskadelige stoffer.

Derfor forhandler vi udelukkende OEKO-TEX ®-mærket tøj. Tøjet er i en meget lækker kvalitet, og så holder det faconen efter selv mange vaske. 

You’ll never walk alone

Teamet bag LFC FAN er selv store Liverpoolfans, og du kan derfor regne med, at vi er med dig hele vejen. Vi sørger for, at din ordre bliver pakket og afsendt så hurtigt som muligt – som udgangspunkt inden for 1-4 hverdage – og vi har altid fokus på vores kunder.

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål om en LFC trøje, hvis du har en særlig forespørgsel, eller hvis du ønsker at indhente et tilbud på en større ordre. Vi er her for din skyld. Bliv en del af Liverpoolfamilien – én gang Liverpool, altid Liverpool!

Lynhu​rtig levering

Bestilte tirsdag, kunne afhentes i Føtex torsdag. Godt samarbejde mellem leverandør og PostDanmark. T-shirten er i en god kvalitet. Kun tilfredshed herfra.

Dan Hobel

God service

Jeg fik leveret den forkerte t shirt, men efter en mail med Marcus på dagen hvor han havde studenterfest, løste han det dagen efter :-)  Fortsæt det gode arbejde.

Niels

Hurtigt og problemfrit

Bestilte en alm. bomuldstrøje med Liverpool mandag, og modtog den onsdag. Super hurtig levering og ingen problemer.

Brian Sørensen

Super at Marcus stiller sig...

Super at Marcus stiller sig til rådighed for 

udlevering af t shirts kl 2100 en lørdag aften. 

​Y.N.W.A!

Brian Kastberg

Køb LFC tøj online hos os og få hurtig levering

Når du køber Liverpool tøj via vores webshop, kan du forvente at få det leveret inden for 1-4 hverdage. Der kan dog være enkelte produkter, som har en længere leveringstid. Vi tilbyder desuden gratis fragt, når du køber for over 500 kr. Har du nogle særlige ønsker, eller har du nogle spørgsmål i forhold til leveringen, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 23 72 73 eller e-mail kontakt@lfcfanshirt.dk.

YOU’LL NEVER WALK ALONE

Liverpool merchandise til børn og voksne

LFC Fan er et dansk firma, med fokus på fede designs og god kvalitet. Vi har altid været kæmpe Liverpool fans, og er gerne i Liverpool optil flere gange i løbet af en sæson. Vi sætter en ære i, at have kunden i første række. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.

instagram-sketched​   facebook

kundeservice

Mirabellevej 9a, 8930 Randers

​E-mail: kontakt@lfcfanshirt.dk


​Telefon: 4123 7273

besøg vores webshop

På webshoppen finder du et stort udvalg af Liverpool merchandise, både tøj og tilbehør.