​Er du en ægte Liverpoolfan, der er træt af altid at gå i spillertrøjer, eller mangler du noget klubtøj, som du kan bruge til festlige begivenheder eller arrangementer, hvor en spillertrøje ikke er passende at have på? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos LFC FAN kan du købe en stilren og diskret Liverpool t-shirt, som du kan bruge til enhver anledning.

Vi har adresse i Spentrup, hvorfra vi blandt andet sender mange ordre til kunder i Hobro, Randers og omegn, men vi sender vores merchandise og Liverpool t-shirts til hele landet.  

Salg af Liverpool t-shirts fra fans til fans

LFC FAN er ejet og drevet af inkarnerede Liverpoolfans, der ofte selv besøger Liverpool flere gange i løbet af en sæson. Missionen i vores virksomhed har altid været, at alle Liverpoolfans skulle have mulighed for at gå i Liverpooltøj for at vise støtten til klubben uanset anledningen, og samtidig er det vores mål at gøre Liverpoolfamilien endnu større. Derfor forhandler vi klassiske og stilrene Liverpool t-shirts med fede designs og i en rigtig god kvalitet.

Vi har noget for enhver smag, uanset om du foretrækker en Liverpool polo, en tanktop eller en almindelig t-shirt. Derudover forhandler vi også sweatshirts, hættetrøjer og trøjer til børn samt meget andet merchandise.

Kontakt os eller køb din nye Liverpool t-shirt online i vores webshop

Det er nemt og hurtigt at bestille produkterne direkte i vores webshop, og vi tilbyder gratis fragt, når du køber for mere end 501 kr. Din ordre vil blive leveret med PostNord typisk inden for 1-4 hverdage.

Har du nogle spørgsmål omkring din ordre, vores leveringstider, eller har du en særlig forespørgsel, hører vi gerne fra dig på telefon 41 23 72 73 eller e-mail kontakt@lfcfanshirt.dk. Vi er her for at sikre din fulde tilfredshed. YOU’LL NEVER WALK ALONE – bliv en del af Liverpoolfamilien i dag!

Lynhu​rtig levering

Bestilte tirsdag, kunne afhentes i Føtex torsdag. Godt samarbejde mellem leverandør og PostDanmark. T-shirten er i en god kvalitet. Kun tilfredshed herfra.

Dan Hobel

God service

Jeg fik leveret den forkerte t shirt, men efter en mail med Marcus på dagen hvor han havde studenterfest, løste han det dagen efter :-)  Fortsæt det gode arbejde.

Niels

Hurtigt og problemfrit

Bestilte en alm. bomuldstrøje med Liverpool mandag, og modtog den onsdag. Super hurtig levering og ingen problemer.

Brian Sørensen

Super at Marcus stiller sig...

Super at Marcus stiller sig til rådighed for 

udlevering af t shirts kl 2100 en lørdag aften. 

​Y.N.W.A!

Brian Kastberg

Køb LFC tøj online hos os og få hurtig levering

Når du køber Liverpool tøj via vores webshop, kan du forvente at få det leveret inden for 1-4 hverdage. Der kan dog være enkelte produkter, som har en længere leveringstid. Vi tilbyder desuden gratis fragt, når du køber for over 500 kr. Har du nogle særlige ønsker, eller har du nogle spørgsmål i forhold til leveringen, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 23 72 73 eller e-mail kontakt@lfcfanshirt.dk.

YOU’LL NEVER WALK ALONE

Liverpool merchandise til børn og voksne

LFC Fan er et dansk firma, med fokus på fede designs og god kvalitet. Vi har altid været kæmpe Liverpool fans, og er gerne i Liverpool optil flere gange i løbet af en sæson. Vi sætter en ære i, at have kunden i første række. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.

instagram-sketched​   facebook

kundeservice

Mirabellevej 9a, 8930 Randers

​E-mail: kontakt@lfcfanshirt.dk


​Telefon: 4123 7273

besøg vores webshop

På webshoppen finder du et stort udvalg af Liverpool merchandise, både tøj og tilbehør.