Leder du efter en forhandler af Liverpool merchandise og tøj, som kan bruges til enhver anledning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos LFC FAN forhandler vi et stort udvalg af stilrent merchandise og tøj, så du kan vise din support til holdet på en diskret måde, der egner sig til enhver anledning.

Vi driver vores shop fra Spentrup, der ligger tæt på Hobro og Randers, og herfra leverer vi alt vores Liverpool merchandise til fans i hele Danmark. Vi sørger for hurtig og korrekt levering inden for 1-4 hverdage. Vi leverer med PostNord, der i 98 % af tilfælde leverer pakken allerede den næste hverdag efter afsendelsen.​

Vi har et stort sortiment af Liverpool merchandise

Vi lægger stor vægt på at have forskelligt merchandise, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Du kan blandt andet vælge mellem:

  • T-shirts
  • ​Tanktops
  • ​Poloer
  • ​Sweatshirts
  • ​Hoodies
  • ​Børnetrøjer
  • ​Kasketter
  • ​Plakater
  • ​Klistermærker
  • ​Mobilcovers

​Med vores Liverpool merchandise kan du altid vise din hjerteklub frem med stolthed, uanset om du er til fødselsdag, bryllup eller andre festlige begivenheder, om du er på arbejde, eller om du skal til at se den næste kamp i fjernsynet eller på stadion.

Kontakt os ved forespørgsler eller foretag din bestilling online

Har du nogle spørgsmål eller særlige forespørgsler, er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 41 23 72 73 eller skrive til vores e-mail kontakt@lfcfanshirt.dk.

Ønsker du at bestille vores Liverpool merchandise, kan du gøre det nemt og hurtigt via vores webshop. 

Lynhu​rtig levering

Bestilte tirsdag, kunne afhentes i Føtex torsdag. Godt samarbejde mellem leverandør og PostDanmark. T-shirten er i en god kvalitet. Kun tilfredshed herfra.

Dan Hobel

God service

Jeg fik leveret den forkerte t shirt, men efter en mail med Marcus på dagen hvor han havde studenterfest, løste han det dagen efter :-)  Fortsæt det gode arbejde.

Niels

Hurtigt og problemfrit

Bestilte en alm. bomuldstrøje med Liverpool mandag, og modtog den onsdag. Super hurtig levering og ingen problemer.

Brian Sørensen

Super at Marcus stiller sig...

Super at Marcus stiller sig til rådighed for 

udlevering af t shirts kl 2100 en lørdag aften. 

​Y.N.W.A!

Brian Kastberg

Køb LFC tøj online hos os og få hurtig levering

Når du køber Liverpool tøj via vores webshop, kan du forvente at få det leveret inden for 1-4 hverdage. Der kan dog være enkelte produkter, som har en længere leveringstid. Vi tilbyder desuden gratis fragt, når du køber for over 500 kr. Har du nogle særlige ønsker, eller har du nogle spørgsmål i forhold til leveringen, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 23 72 73 eller e-mail kontakt@lfcfanshirt.dk.

YOU’LL NEVER WALK ALONE

Liverpool merchandise til børn og voksne

LFC Fan er et dansk firma, med fokus på fede designs og god kvalitet. Vi har altid været kæmpe Liverpool fans, og er gerne i Liverpool optil flere gange i løbet af en sæson. Vi sætter en ære i, at have kunden i første række. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.

instagram-sketched​   facebook

kundeservice

Mirabellevej 9a, 8930 Randers

​E-mail: kontakt@lfcfanshirt.dk


​Telefon: 4123 7273

besøg vores webshop

På webshoppen finder du et stort udvalg af Liverpool merchandise, både tøj og tilbehør.